Informacja: Twoja przeglądarka nie akceptuje ciasteczek (cookies). Aby dodawać produkty do koszyka a następnie je zakupić włącz obsługę ciasteczek w twojej przeglądarce.
PDF Drukuj


ZENATO RIPASSA VALPOLICELLA
Powiększ zdjęcie


ZENATO RIPASSA VALPOLICELLA

47.00 zł


Wino wyprodukowane z winnic w zabytkowej strefie Sant’Ambrogio, z 85% Corvina, 10% Rondinella i 5% Sangiovese.
Ciemno granatowa barwa, w aromacie wyczuwamy nuty czerwonych wiśni na tle migdałów i fiołków.
Na podniebieniu jest delikatne, owocowe i soczyste z świeżym wykończeniem. Winogrona do wynikacji sa lekko zgniatane a następnie maceracja z Skurkami 6-7 dni.
Wino dojrzewa przez 12 miesięcy w beczkach z Słowiańskiego dębu.




ZENATO RIPASSA VALPOLICELLA
+
-
47.00 zł