Informacja: Twoja przeglądarka nie akceptuje ciasteczek (cookies). Aby dodawać produkty do koszyka a następnie je zakupić włącz obsługę ciasteczek w twojej przeglądarce.
PDF Drukuj

DO Ribera del Duero

Sortuj według:
Azuel Crianza 0,7 Wino dojrzewało w beczkach przez 12 miesięcy. Klarowne o intensywnie wiśniowej barwie. Aromaty owoców, przypraw korzennych i wanilii. W ustach pełne z wyczuwalną kwasowością. Finał z delikatnymi garbnikami. Szczegóły produktu
Azuel Roble 0,7 Wino dojrzewało w beczkach z dębu amerykańskiego przez 4 miesiące. Klarowne o pięknym wiśniowym kolorze z fioletowymi refleksami. Aromat owoców z wyraźnymi nutami wiśni i malin komponujący się idealnie ze słodyczą kakao, lukrecji i wanilii. W ustach długi Szczegóły produktu
Celeste Crianza Wino dojrzewało w dębie francuskim i amerykańskim przez 12 miesięcy. Wiśniowa barwa, potężne i intensywne aromaty z nutami czerwonych owoców i przypraw. Na podniebieniu przyjemne i krągłe z miękkimi taninami. Wino z ciałem i owocowym finałem. Podawać do d Szczegóły produktu
M2 de Matallana Wino o ciemnowiśniowej barwie, nieprzezroczyste, z fioletową obwódką. Intensywne aromaty czerwonych i czarnych owoców. Pełne w ustach, z dobrą kwasowością i przyjemnymi taninami. Szczegóły produktu
Senorio de Garci Grande Tempranillo Wino o intensywnie czerwonej barwie z fioletowymi refleksami. Złożone aromaty dojrzałych czerwonych owoców, z nutą lukrecji. W ustach, mięsiste i zdecydowane z wyraźnymi taninami. Wino pełne. Szczegóły produktu
Tinto Pesquera Crianza Wino dojrzewało przez 18 miesięcy w beczkach z dębu amerykańskiego. Wspaniały kolor wiśniowy. Intensywne aromaty czarnych owoców, w tle z nutami dębu. Wino gładkie i znakomicie zrównoważone. Szczegóły produktu
Tinto Pesquera Reserva Wino dojrzewało przez 24 miesiące w beczkach z dębu amerykańskiego. Intensywna wiśniowa czerwień z fioletową obwódką. Czyste, złożone aromaty z intensywnymi nutami czarnych owoców i toffi. Wino pełne i soczyste z dojrzałymi taninami. Szczegóły produktu
Torres Celeste Crianza Winifikacja i fermentacja trwała około 4 tygodnie w czym kontakt wina ze skórkami (maceracja) trwał 3 tygodnie. Fermentacja odbywała się w stalowych kadziach, a następnie wino starzone było w beczkach z francuskiego i amerykańskiego dębu przez 12 miesięcy Szczegóły produktu